FAQ

FAQ

Op onze FAQ-pagina tref je actuele vragen aan, die na verloop van tijd worden aangevuld. Als jouw vraag hier niet bij staat, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

?

We streven ernaar jongeren te begeleiden naar een succesvolle toekomst door middel van praktijkgerichte trainingen en coaching in verschillende vakgebieden, zoals digitale marketing, ondernemerschap en technologie.
Onze trainingen zijn bedoeld voor jongeren, zowel scholieren als schoolverlaters, die hun kennis en vaardigheden willen vergroten en zich willen voorbereiden op een succesvolle carrière.
Wat ons onderscheidt, is onze praktijkgerichte aanpak. We werken samen met ervaren professionals en ondernemers om deelnemers echte ervaring op te laten doen in hun gekozen vakgebied.
We bieden trainingen aan in onderwerpen zoals digitale marketing, social media, ondernemerschap en technologie, waarbij we zowel de basisprincipes als geavanceerde technieken behandelen.
Je kunt je eenvoudig aanmelden via het aanmeldingsformulier op onze website. Hier kun je ook meer informatie vinden over de beschikbare trainingen en startdata.
De vereisten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke training. Over het algemeen zijn onze trainingen toegankelijk voor jongeren met interesse in de betreffende vakgebieden.
Ja, we streven ernaar een ondersteunende gemeenschap te creëren. Na het voltooien van een training blijven we in contact via netwerkevenementen en online middelen.
We ondersteunen onze deelnemers bij het vinden van stageplaatsen, kansen voor zelfstandig ondernemerschap en banen. Onze connecties met lokale bedrijven kunnen hierbij van grote waarde zijn
Onze trainingen worden zowel in persoon als online aangeboden, afhankelijk van de situatie en voorkeur van de deelnemers.

We moedigen je aan om contact met ons op te nemen, want we kunnen mogelijk informatie verstrekken over beschikbare subsidiemogelijkheden en financieringsopties.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar sarina@010business.nl. We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Neem contact met ons.

Laat je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen.